ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η βαρβαρότητα των εξώσεων δεν έχει τελειωμό ακόμη και για 800 ευρώ

«Η βαρβαρότητα των εξώσεων δεν έχει τελειωμό. Σήμερα στα Πατήσια, πραγματοποιήθηκε βίαιη επιχείρηση έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας για αρχικό χρέος μόλις 800 ευρώ, όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλει η οικογένεια» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Δείτε:

Με χημικά τα ΜΑΤ επιχειρούν έξωση μονογονεϊκής οικογένειας για χρέος… 800 ευρώ! (Βίντεο)

Η Κουμουνδούρου καταγγέλλει την επιχείρηση των δυνάμεων της αστυνομίας, που έσπασαν την πόρτα του σπιτιού για να πετάξουν έξω την οικογένεια, ενώ έριξαν χημικά ακόμη και στους βουλευτές που βρίσκονταν εκεί.

«Αυτή τη στιγμή μια μονογονεϊκή οικογένεια κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο κυριολεκτικά για 800 ευρώ. Μιλάμε καθαρά για βαρβαρότητα» δήλωσε ο βουλευτής Α’ Αθήνας Νάσος Ηλιόπουλος που από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρέθηκε στο σημείο. «Δεν γίνεται κανένας άνθρωπος να χάνει το σπίτι του, να πετιέται στον δρόμο, ακόμη περισσότερο όταν μιλάμε για ένα χρέος τόσο μικρό. Είναι ο ορισμός της βαρβαρότητας και πρέπει να σταματήσει» υπογράμμισε.

Σημειώνεται ότι στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος και ο βουλευτής Γιώργος Καραμέρος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η βαρβαρότητα των εξώσεων δεν έχει τελειωμό. Σήμερα στα Πατήσια, πραγματοποιήθηκε βίαιη επιχείρηση έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας για αρχικό χρέος μόλις 800 ευρώ, όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλει η οικογένεια. 

Οι δυνάμεις της αστυνομίας έσπασαν την πόρτα του σπιτιού για να πετάξουν έξω την οικογένεια, εμπόδισαν την πρόσβαση στους συγκεντρωμένους πολίτες που διαμαρτύρονταν, ρίχνοντας στην συνέχεια χημικά ακόμη και στους βουλευτές που βρίσκονταν εκεί.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βρέθηκε στο σημείο ο βουλευτής Α’ Αθήνας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Νάσος Ηλιόπουλος. 

Ο κ. Ηλιόπουλος δήλωσε τα εξής στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Αυτή τη στιγμή μια μονογονεϊκή οικογένεια κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο κυριολεκτικά για 800 ευρώ. Μιλάμε καθαρά για βαρβαρότητα. Από το πρωί έχουν έρθει αστυνομικές δυνάμεις, έχουν ήδη σπάσει την πόρτα της οικογένειας. Ζητάμε μαζί με εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους να ανέβουμε πάνω, να δούμε την οικογένεια, δεν μας επιτρέπεται η πρόσβαση στο σημείο λόγω της παρουσίας των αστυνομικών δυνάμεων. Πρέπει να σταματήσει αυτή η επιχείρηση. Δεν γίνεται κανένας άνθρωπος να χάνει το σπίτι του, να πετιέται στον δρόμο, ακόμη περισσότερο όταν μιλάμε για ένα χρέος τόσο μικρό. Είναι ο ορισμός της βαρβαρότητας και πρέπει να σταματήσει».

Ο Νάσος Ηλιόπουλος
Ο Γιώργος Καραμέρος
Ο Γιώργος Καραμέρος
Ο Γιώργος Καραμέρος
Ο Γιώργος Καραμέρος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί